Një pulë në Queensland ka befasuar fermerët këtë javë pasi bëri një vezë gjigande. 

Por nuk do ta besoni se çfarë zbuluan fermerët brenda vezës?

Brenda sa ishte një vezë e dytë e plotë.

Veza peshonte 176g, e cila është trefishi i madhësisë dhe peshës së një veze normale.

"Ne kurrë nuk kemi pasur një vezë kaq të madhe më parë,"-tha Scott Stockman, i cili drejton fermën e familjes me babanë e tij.

Scott shtoi se ishte shumë i emocionuar kur e gjeti vezën dhe nuk mundi të priste për ta hapur atë dhe të tregonte të gjithë personelin se çfarë kishte brenda.

Një vezë tjetër! Kjo padyshim është një nga gjërat më e çuditshme që keni dëgjuar.


/Ora News.tv/