Në një qytet të vogël në jug të Hungarisë, Kecel, një djalë gjeti një mënyrë ndryshe nga të tjerët për të marrë vëmendjen e qeverisë.

Nuk ishte i pajisur me shkresa apo peticione, por me një video që shkaktoi tepër humor, por kishte qëllim të tregonte për problemin e rrugës ku banonte.

Ai kërkoi që të mos zbulohej emrin e tij, prandaj doli në baltën e madhe që ishte shkaktuar nga një stuhie që kishte ndodhur.

Djali u filmua teksa notonte në rrugë i veshur me rroba plazhi dhe me syze. Qëllimi i tij ishte që ti tregonte qeverisë se rruga rreth 15 metra e gjatë ishte tërësisht e shkatërruar dhe kthehej në baltë pas shiut.

Në intervistën për ATV në Hungari, ai tha se kishte pësuar disa lëndime të lehta, përfshirë dëmtimin e gjoksit dhe barkut.

Video arriti në 1.3 milion shikime vetëm tre ditë pas publikimit. Ai ia doli të fitonte 'betejën' pasi punëtorët filluan rregullimin e rrugës.


In a small town in southern Hungary, Kecel, one man found a new way to get the government's attention. Armed not with paperwork or petitions, but rather a humorous viral video, one man found an effective way to fix Kecel's pothole problem. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The man, who requested that Euronews not disclose his name, came up with the idea after a rainstorm had filled his street with deep trenches of muddy water on Saturday. He was soon after filmed going for a “swim” in the street, walking out in a bathrobe and swim goggles, warming up for the swim, undressing, and “butterfly”-styling his way across some 15 metres. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ He told Hungary’s ATV Network that he had sustained minor injuries during the making of the video, including bruising his chest and abdomen areas. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Three days after the video was taken, which reached 1.3 million views and received 17,000 shares on Facebook at time of writing, workers showed up and began repairing the road. According to the swimmer, at least finally, something was happening. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #news #viral #video #hungary

A post shared by  euronews (@euronews.tv) on

/Ora News.tv/