Idhëtarët e Enver Hoxhës edhe sot 33 vjet pas ndarjes nga jeta e tij, e mendoj pas vdekjes e mendojnë diktatorin si titan të historisë shqiptare dhe figurë të pa zëvendësueshmë në poltikë.  

Komunistët harrojnë mijëra viktima që vdiqën të pushkatuar,  burgjeve apo në internim,  dhe bëhen bashkë për të festuar siç thona ata solemnisht 110 vjetorin e ish diktatorit.

Madje nuk ngurojnë ta shprehen me bindje se regjimi i tij ishte më mirë se sot.

Qemal Cicollari: Fitoi lirinë dhe pavarësinë e vërtetë të Shqipërisë dhe jo si sot që liria dhe pavarësia e Shqipërisë është thjesht një fiksion, por që në realitet në Shqipëri sundojnë imperalistët e huaj.

Për këtë, nuk mungojnë vjershat që  komuinistët i thurin idhullit të tyre. 

/Ora News.tv/