Filmi Big Little Lies ka qenë fituesi kategorisë së televizioneve në 23 vjetorin e Critics' Choice Awards të enjten,

Filmi mori 4 çmime gjatë natës duke përfshirë edhe Best Actress In A Limited Series, e cila shkoi tek Nicole Kidman.

“Çdo aktor në këtë sallë e di që është po aq i mirë sa aktorët e tjerë me të cilët ka punuar,”-tha Kidman kur u ngjit në skenën e Hangar Barker në Santa Monica, California.

Ylli i Hollywood u sigurua që të falenderonte fëmijët e saj Isabella, 25 vjeç dhe Conor, 22 vjeç, me ish-bashkëshortin Tom Cruise dhe Sunday, nëntë e gjashtëvjeçarin Faith me bashkëshortin Keith Urban.

'Unë dua të falënderoj të gjithë fëmijët e mi që më dhurojnë kaq shumë dashuri,'- tha ajo.

Aktorja 50-vjeçare e Aussias ka luajtur viktimën e abuzimit familjar Celeste Wright në dramë pranë Reese Witherspoon.


/Ora News.tv/