Pata e njohur biseksuale, që kaloi vitet e jetës në një trekëndësh dashurie me dy mjellma ka ngodhur në moshën 40 vjeç.

E njohur me emrin Thomas, ka refuzuar patat femra në Waimanu Lagoon dhe në vend të tyre zgjodhi një mjelmë të zezë me emrin Henry.

Çifti ishte i pandashëm për 24 vite derisa në jetën e tyre u përfshi një mjelmë e re femër e quajtur Henrietta vodhi zemrën e Henrit.

Thomas ndihmoi në rritjen e 68 zogjve të tyre gjatë 6 viteve të ardhshme.

Marrëdhënia e tij e pazakontë e bëri shumë të famshëm.

Henri  ngordhi në vitin 2009 dhe Henrietta shpejt fluturoi drejt një mjelme tjetër, duke e lënë Thomas vetëm në moshën të vjetër.

Pata të reja arritën dhe Thomas më në fund lindi të vegjlit e tij.

Zogu i moshuar në vitin 2013 u verbua dhe humbi jetën vetëm sot.


/Ora News.tv/