Avokati Spartak i ftuar në "360 Gradë" në Ora News thotë se më shumë se 100 prokurorë do të largohen nga sistemit brenda pak ditësh.

Ngjela: "Çfarë ka ndodhur që nuk bëhet goditja? Kur të heqë 108 prokurorë që i ka gjetur dhe pritet me ditë t'i skarcojë dhe kur të implementojë të rinjtë. Ja çfarë ka bërë prokurorja e re që vjen nga Amerika, me shkollë. Një herë hoqi të gjithë të komanduarit. Kohët e fundit kouptoi 30-40 të rinj.

A e patë para një jave për të rrëzuar prokuroren e përgjithshme? Në momentet kur do të hiqen 108 prokurorë që kanë dalë me probleme do të sillen gjyqtarët e rinj. Sapo të bëhet KLGJ-ja do të ndryshohet i gjithë problemi. Këta nuk kanë jetë të gjatë. Ndërkombëtarët u kanë marrë Kushtetutën."/Ora News.tv/