Avokati Spartak Ngjela i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, u përfshi në debate me ish-deputeten e LSI-së, Nora Malaj.

Pjesë nga biseda: 

Zheji: Do jetë masive, e dhunshme?

Ngjela: Meta pse nuk e dorëzoi mandatin? Partia e dorëzon, ai e mban?

Malaj: Në cilën Republikë jetoni ju. Hani bukën e shqiptarit dhe bëni duvanë e kushedi se kujt. Mund ta pyesni ju Presidentin. 

Ngjela: Ta pyes.

Malaj: Unë e respektoj institucionin e Presidentit. Thuaj atyre që të japin informacion e kanë të gabuar.

/Ora News.tv/