Drake kishte një koncert në Paris, në të cilin mori pjesë edhe nëna e djalit të tij Adison. Ajo ishte pjesë e zonës VIP ku tregoi aftësitë e saj të shkëlqyera në kërcim.

Sophie Burssaux  është filmuar nga një tjetër person duke kërcyer nën ritmet e këngës “One Dance”, ndërkohë që shijon disa gota me alkool. Drake ishte në Paris me turneun e tij “Assassination Vacation”.

Sophie ka të drejtë që të hyjë kudo ku është reperi dhe kjo nuk është dicka për tu habitur. Ata kanë marrëdhënie të mirë pasi gëzojnë një djali së bashku.

Që kur deklaroi se është bërë baba, Drake ndihet krenar dhe e tregon kudo që shkon.

/Ora News.tv/