Pamjet mizore tregojnë një mik thuajse të kryqëzuar në një shishe plastike ndërsa rrihet me një shkop të vogël. Dhuna bën që miu të urinojë. Brejtësi i vogël ka dëmtuar një karikues telefoni.

Burri nga Mandya në jug të Indisë dëgjohet duke mallkuar miun e vogël, teksa e godet në hundë, kokë dhe barkë.

Nuk dihet nëse brejtësi i vogël e ka kuptuar gabimin, por burri e pyet nëse do të paguante për dëmin e shkaktuar nëna ose babai i miut.

/Ora News.tv/