Të gjithë kemi nevojë për miq. Këtu do të përmendim miqësitë e vipave që janë të shumta.

Naomi Watts dhe Nicole Kidman


Madonna dhe Gwyneth Paltrow


Courteney Cox dhe Jennifer Aniston


Brad Pitt dhe George Clooney


Matt Damon dhe Ben Affleck

Penelope Cruz dhe Salma Hayek


Tobey Maguire dhe Leonardo Di Caprio

Bradley Cooper dhe Gerard Butler


/Ora News.tv/