Mes personave që rezultojnë të zhdukur nga zjarret në Athinë është edhe aktorja e famshme greke Chryssa Spiliotis.

Media greke Zougla raporton se fotografia dhe emri i saj  janë  një regjistrin e të dhënave në internet ku të afërmit e personave të pagjetur mund të depozitojnë fotografi të njerëzve të tyre, gjurmët e të cilave janë humbur pas zjarrit tragjik.

Në vitin 1997, Chrysa Spiliotis bëri paraqitjen e saj televizive në Mega, në serialin "Mbretëresha e Mbretëreshës", ndërsa ajo ishte më e angazhuar në teatër dhe në shkrimin e librave.

/Ora News.tv/