Mercedes-Benz është i njohur për makinat e tij luksoze, por kompania është gjithashtu po sjell një prej jahteve më të njohura që po shfaqen këtë vit në Monaco Yacht Show.

Të mërkurën, kompania gjermane solli Edicionin 1 të jahtit Arroë460-Grandturismo, një anije që ka cmimin rreth 1.7 milion dollarë.

Kompania fillimisht tregoi konceptin e saj të jahteve në vitin 2012, por më vonë punoi me kompaninë e ndërtimit të anijeve Silver Arroës Marine për ta kthyer në realitet.

Të dyja kompanitë planifikojnë të ndërtojnë vetëm 10 modele të jahteve dhe synojnë të shesin vetëm një në secilin vend, duke e bërë jashtëzakonisht të rrallë. Fotografitë sjellin një vështrim më të afërt në disa nga karakteristikat e tjera që e bëjnë anijen kaq të veçantë.

/Ora News.tv/