Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro në këto ditë të fundit të vitit ka kujtuar personazhet e artit dhe kulturës që u ndanë nga jeta.

Mes figurave të njohura janë Aleksandër Lalo, Dritëro Agolli, Françesk Radi etj.

"Po mbyllet 2017, vit që solli shumë por edhe na mori më të mirët... në këtë orë të mbrëmjes kur mbyllet dita, java, muaji dhe viti, mendimi është IN MEMORIAM për personalitete të Kultures që na shohin nga lart, që i dhanë skenës, artit, vendit dhe brezave dhe me të cilët do ndjehemi gjithmone në borx", shkruan Kumbaro.


/Ora News.tv/