Stafi dhe vizitorët në kopshtin zoologjik të Londrës u pikëlluan pas ngordhjes së tigreshës së dashur Melati të premten.

Ajo u vrau nga tigri Asim, i cili mbërriti në kopshtin zoologjik në fund të muajit të kaluar për të qenë bashkëshorti i saj.

Të dy tigrat ishin mbajtur në rrethime fqinje që nga ardhja e Asim-it, kështu që ata mund të mësoheshin me erën e njëri-tjetrit.

Por kur stafi bashkoi kafshët sot në mëngjes, tigresha nga Sumatra u vra brutalisht brenda disa minutave.

/Ora News.tv/