Mali i Zi solidarizohet me Shqipërinë duke sjellë ndihma për banorët e zonave të goditura nga përmbytjet.

Janë 1 800 batanije, 40 cadra, 500 canta për fjetje, cizme dhe dy motopompa. Fotot me ndihma janë postuar në faqen zyrtare të qeverisë së Malit të Zi.

Nga nje bilanc paraprak në të gjithë vendin janë 596 familje dhe janë shpëtuar 1,552 qytetarë. 10,217 ha tokë janë nën ujë kryesisht në Fier dhe Vlorë, si dhe 5,781 ha me prani uji.


/Ora News.tv/