Një shpikës i ri në Bosnje-Hercegovinë ka krijuar një makinë elektrike që paloset si valixhe dhe mund të shërbejë si zgjidhje për rrugët e mbingarkuara me automjete. 

Elvis Cero shpreson që ta shndërrojë këtë prototip me çmim të ulët në një model më të sofistikuar.

/VOA/

/Ora News.tv/