Banorët e Shëngjinit kanë mbetur sot për disa minuta pa energji elektrike si pasojë e një aksidenti rrugor.

Një makinë është përplasur dhe ka dëmtuar shtyllen e tensionit të mesëm të fiderit nr 17, që furnizon Shëngjinin dhe plazhin “Rana e Hedhun”.

Menjëherë janë vënë në lëvizje brigadat e OSHEE-së, të cilat brenda

30 minutave kanë bërë të mundur riparimin  e dëmit, duke rikthyer energjine elektrike të të gjithë linjes elektrike.

Sakaq për aksidentin, OSHEE thotë se ka bërë denoncim në polici.

/Ora News.tv/