Ky imazh i mahnitshëm i Tokës dhe Hënës u kap nga anija kozmike Osiris-Rex e NASA-s, kur ishte afërsisht 5 milion kilometra nga Toka, sa  rreth 13 herë distanca midis Tokës dhe Hënës. Osiris-Rex  është nisur në vitin 2016. Gjithashtu synon të mbledhë një kampion të tokës dhe shkëmbinjve dhe t’i kthejë ata në planetin tonë për analizë./Ora News.tv/