Grupit të LSI në këshillin bashkiak të Fierit i ikin tre këshilltarë.

Në mbledhjen e rradhës të këtij këshilli, dy prej këshilltarëve të LSI i janë bashkuar PS-së, konkretisht Thoma Tyto dhe Drita Sauli.

Ndërkohë këshilltarja Ekaterina Zarka ka dalë  e pavarur.

/Ora News.tv/