Gazetari Arben Llalla në një lidhje për "360 Gradë" në Ora News, tha se më 8 dhjetor pritet të vijnë shumë grekë me rastin e 40 ditëve të vrasjes së Kostandin Kacifas. Sipas tij, por përdoret për këtë aeroporti i Rinasit.

Pjesë nga biseda: 

Llalla: Ne duhet të kalojmë pak në Bularat dhe më datën 8 çfarë do të ndodhë, sepse grupet ekstremiste greke kanë marrë garanci që do t'i mbështesë ushtria e Greqisë me helikopter meqë Bularati është 2-3 km në vijë ajrore. Grupet ekstremiste por vijnë nëpërmjet aeroportit të Rinasit nga Gjermania dhe Qiproja dhe të Amerikës. Duket shikuar që vija tokësore kontrollohet. Prandaj, duhet të jemi shumë të kujdesshëm. Edhe ai në Bularat kishte kallash dhe kanë shumë të tjerë armë atje. Flasim me garanci. Qëllimi kryesor është që të dështojnë marrëveshjet shqiptaro-greke dhe ato greko-maqedonase pasi flitet për financime nga lobi rus që është shumë i fuqishëm. 


/Ora News.tv/