Aktorja e njohur shqiptare, Linda Jarani ka treguar disa skena që krijon regjisori Kico Londo në Teatrin Eksperimental për të prezantuar para publikut shfaqjet që krijon.

Gjatë intervistës për 'Mos i fol shoferit' nga Rudina Dembacaj, ajo tregoi diferencën nga ana e godinës që ka Teatri Kombëtar nga ai Eksperimental. 

Linda Jarani: Ka dallim të madh. Teatri Kombëtar më duket si një godinë ku ekzekutohen njerëz se është total errësirë dhe ka një lloj ftohtësie, nuk ka asnjë dritë. Kur shikon Teatrin Eksperimental është me dritë, me lule.

/Ora News.tv/