Tashmë janë në modë. Nuk ka dasëm pa setin fotografik të çiftit i cili duhet të jetë sa më origjinal, sa më i bukur dhe 'që nuk e ka bërë askush"

Kjo duhej të ndodhte edhe për çiftin në video të cilët kishin vendosur të bënin setin fotografik në Meksikë mbi një motor uji

 Por në një moment nusja e cila ishte e veshur me fustanin e bardhë u rrëzua nga motori dhe ra brenda në ujë.

Shikoni videon qesharake.


/Ora News.tv/