Ekspozita me fotografi nga albanologu Robert Pichler udhëtoi nëpër Shqipëri dhe të fundit ndalim e ka në Muzeun Historik Kombëtar.

Një koleksion me kujtime nga Shqipëria e viteve te tranzicionit dhe shume imazhe nga ritualet mortore në veri të Shqipërisë, e bëjnë këtë ekspozitë unike në llojin e saj.

/Ora News.tv/