Prokurorja e  Përgjithshme Arta Marku  priti sot në një takim në ambientet e Prokurorisë së  Përgjithshme  përfaqësues të Prokurorisë  Gjermane  përfaqësuar nga  Prokurori i Përgjithshëm i Munihut Gjermani, Reinhard Röttle, Drejtuesi  i Prokurorisë së Mynihut  Mr. Georg Freutsmiedl, Drejtuesi i  Prokurorisë  së  Landshut Mr. Alfons Obermeier si dhe  drejtues të tjerë  të këtyre prokurorive.

Qëllimi i takimit ishte ndërtimi i një marrdhënie pune më të mirë mes institucioneve, dhe forcimi i bashkëpunimit juridik ndërkombëtar në çështjet e drejtësisë kriminale.

Çështjet për diskutim u përqëndruan në hetimet lidhur me krimin e organizuar dhe trafikun e drogës./Ora News.tv/