Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, ka reaguar ashpër ndaj qëndrimit të SHBA-BE, të cilët mbështetën procedurën për zëvendësimin e Prokurorit të Përgjithshëm.

Sipas Manjanit, Ambasadorët nuk mund të vendosin për një çështje që i takon përfaqësuesve të popullit shqiptar dhe aq më pak të sugjerojnë shkeljen e Kushtetutës së Republikës.

Për ish-Ministrin, në çdo shtet normal, do tu ishte filluar proçedura e shpalljes non-grata.SHBA e BE kundër PD për prokurorin: Të ikë Llalla, të zgjidhet prokuror i përkohshëm


/Ora News.tv/