Në ditën e grave, kryeministri Edi Rama ka zgjedhur ta festojë me gratë e kryeministrise dhe deputetet socialiste.

Në facebook, ai ka publikuar një foto, të cilën e ka etiketuar si foton e ditës.

Rama shihet i rrethuar nga gratë, ndërsa vetë ndodhet në cep, i mbështetur pas murit. 


/Ora News.tv/