Reshjet e dëborës dhe temperaturat e ftohta kanë përfshirë gjithë vendin.

Sasia e madhe e dëborës ka bllokuar komunën Orenjë të Librazhdit.

Fotot janë sjellë në inboxin e Ora News nga Petros.


/Ora News.tv/