Ardhja e sezonit të verës, për mijëra beqarë duket se është edhe një kohë e përshtatshme për të gjetur një person të dashur. Plazhi është destinacioni i duhur ku meshkujt fillojnë kërkimet. Këtu kemi disa mënyra të shpejta që tërheqin femrat.

1-Tregoji kush je. Noto pranë saj shpesh herë dhe ekspozo trupin tënd pa u frikësuar se do të të gjykojë.

2-Plazhi luan, prandaj bëni të njëjtën gjë. Ju duhet të bëni aktivitete sportive pranë detit si volejbolli apo futbolli. Femrat tërhiqen nga meshkuj energjik.

3-Bëhu krijues. Mund të provoni gjëra të ndryshme në plazh, si ndërtimi i një krijese gjigande në rërë pasi do bëjë që femrat t'ju vinë pas.

4-Hidhni diçka pranë çadrës së tyre. Provoni 'gabimisht' të hidhni një top pranë femrave dhe do e keni vëmendjen e tyre për pjesën më të madhe të ditës.

5-Ofrojini një pije. Mjafton të shkoni në zonën e tyre dhe ti ofroni diçka për ti freskuar nga temperaturat e nxehta.

6-Buzëqeshja është çelësi. Ju duhet të buzëqeshni pranë femrave për ti dhënë idenë se jeni njerëz me humor, por jo në nivelin e karagjozit.

/Ora News.tv/