"Opzita është në rrugë një kalimshe", kështu u shpreh analisti dhe gazetari Mentor Kikia i ftuar në studion e emisionit "360 gradë". Sipas tij është vështirë të bësh negociata.

Kikia: Nuk është e lehtë të negociosh sot në Tiranë. Të ngociosh do të thotë të hedhësh në tryezë 5 fakte të lëshosh 3, të marrësh 2 këto quhen negociata. Në Tiranë ka vetëm një kusht, opozita thotë të iki qeveria dhe ky kusht ose plotësohet ose nuk plotësohet. Opozita është në një rrugë një kalimshme.


/Ora News.tv/