Në ditët e para të krijimit, Android ishte i ngadaltë në platformën mobile. Edhe smartfonët më të fuqishëm që krijohen cdo vit sjellin probleme në gjërat më të thjeshta si hapja e aplikacioneve.

Nëse celulari juaj po bën këtë gjë, duhet të merrni masa se është një rrëmujë totale. Në optimizimet e bëra nga Google në sistemin operativ Android ka patur përmirësime për përdoruesit, por ekziston një mënyrë që të bëhen aq të shpejta sa iPhone.

Aktivivizoni butonin e fshehtë “Developer options” që e gjeni në menunë e celularit Android dhe më pas bëni këto veprime.

1.Hap Settings

2.Nëse keni sistem Android 8.0+, shtyp System (versionet e mëparshme nuk e kanë të nevojshëm këtë veprim)

3.Më poshtë shtypni About Phone

4.Shtypni 7 herë ‘Build number’

 

/Ora News.tv/