Artistët shqiptarë kanë përfitime të mëdha nga pjesëmarrjet në koncerte, të cilat mbushen plot me fansa.

Një prej këngëtareve shqiptare, Laura Nezha ka zgjedhur që të jetë pjesë e festivaleve, por jo e koncerteve. Arsyeja e ka zbuluar në intervistën për emisionin "BOOM".

Laura Nezha: Ka qenë zgjedhje. Të them të vërtetën, që në momentin që ka dalë balada e parë "Jo se di", më dukej absurde por kam marrë ftesa për koncerte. Ndoshta ngaqë u bë e pëlqyer dhe erdhi shumë shpejt. Që në fillim nuk kam pranuar.

Fiori Dardha: Pse? Se fitimet janë më të shpejta në këtë mënyrë.

Laura Nezha: Nëse do bëja jetën e natës që sugjeron muzika, nuk do bëja dot jetën e ditës.   

/Ora News.tv/