Gazetari Bledian Koka i ftuar në emisionin "360 Gradë" tha se kapja e 613 kg kokaine ishte një test për Xhafën dhe këtë test ai e fitoi.

Koka: Ky ka qenë një lloj testi real për policinë shqiptare, nëse policia është apo jo në gjendje. Është një test për Fatmir Xhafën dhe Fatmir Xhafa e ka fituar testin. Ka dhe një  tjetër debat te deklarata e ambasadës amerikane që për faktin që Shqipëria është kthyer në një shqetësim të trafikut të drogërave të forta. Kjo kam llogjikën që vjen për kryeministrin Rama dhe Rama i ka mëshuar fort faktit që ky ishte një operacion i ynë. Ndërsa Xhafa është dekonsipraur në deklaratën e tij të parë që ka thënë se është një bashkëpunim me autoritetet e tjera. Gjithsesi Xhafa pati një test si ministër i Brendshëm dhe e ka fituar.


/Ora News.tv/