Gazetarja e Ora News në Romës, Alba Kepi në një lidhje për "360 Gradë" në Ora News, thotë se firma e importit të bananeve ku u gjetën 613 kg kokainë, importonte nga qyteti i Pablo Eskobar.

Kepi: "Arbi Garden", importonte në Kolumbi me firmën "Es çiçi Bogota cas" e cila e ka bazën në qytetin Rio Negro, qyteti i lindjes së Pablo Eskobar dhe kufizohet me qytetin Medellin, qyteti i famshëm i karteleve të drogës. Një tjetër import të rëndësishëm që bënte kjo firmë ishte në Ekuador.

Mos harroni se nga portet e Ekuadorit eksportet 40% e kokainës që prodhohet në Kolumbi.


/Ora News.tv/