Tayna solli mbrëmë projektin e ri muzikor “Kce”, i cili ishte i mbushur me femra që kërcenin dhe shijonin ritmet e këngës. Tre fjalët e refrenit që morën vëmendjen e të gjithëve ishin “jiggle juggle jiggle”, të cilat kanë të njëjtin kuptim.

Tayna vendosi të sqarojë ndjekësit me anë të një postimi në Instagram se kjo fjalë do të thotë: lëvizje nga njëra anë në tjetrën ose lart e poshtë.  

Projekti muzikor kërkonte që të hidhte poshtë bullizmin e bërë ndaj Besim Hajres dhe një djali tjetër. Për këtë arsye, këngëtarja i dha tjetër kuptim e formë duke e sjellë në këngë.

/Ora News.tv/