Është e pamundur të përqendrohesh në një mjedis zyre?

Gruaja në të majtën tuaj vazhdon tregimet  se çfarë ka ngrënë për darkë çfarë ka bërë gjatë fundjavës?

Nuk ndiheni rehat duke dëgjuar fishkëllima apo kërcitje tastierash?

Dizajneri, Hanner Grabin ka dalë me ‘Focus Cap’, me kapelën e fokusimit, një mënyrë të thjeshtë për të hequr qafe shpërqendrimin tuaj.

Është e palodhshme dhe mund të funksionojë si një vizë e rregullt ose një shpellë private.

Përdorni vetëm kufjet e anulimit të zhurmës dhe e keni atë që Hanner e përshkruan si një kështjellë mobile.

 Dizajni është ende në pritje të patentimit.

 Imagjinoni të mos jeni në gjendje të shihni ardhjen e ushqimit në zyrë. Imagjinoni të jeni në gjendje të injoroni sinjalet e furishme  të shefit tuaj.


/Ora News.tv/