Jay-Z është gati të rrëfejë të gjitha mëkatet e tij në videon e fundit muzikore dhe Beyonce është ajo që përformon në klip.

Jay Z nxorri një promo për videon e tij të re muzikore "Family Feud" ku duket se ai përfshin një çast të pakuptimtë, mes një kishe dhe skenave të seksit, që ka të ngjarë të përfaqësojë tradhtinë e pretenduar që reperi i ka bërë gruas së tij.
#JAYZ’s “Family Feud” x 12/29 x #TIDAL: TIDAL.com

A post shared by  TIDAL (@tidal) on

/Ora News.tv/