Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektike (OSHEE) ka njoftuar se ditën e nesërme në disa zona të Tiranë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i OSHEE: 

Për shkak të investimit në kabina, në datën 17 maj do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tiranë

09:30-15:00

rruga “Hasan Ceka”, pranë rrugës “Don Bosko”, zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht

ora 9.00-15.00

rruga Teodor Keko pjesërisht, (tek Astiri), zona e Mëzezit pjesërisht, pas Digitalb-it

/Ora News.tv/