Makina e parë sportive fluturuese është vendosur se do të fluturojë nga pranvera, kanë thënë prodhuesit.

Samson Motors Switchblade ka krahë të zgjatur dhe bisht dhe mund të arrijnë lartësi prej 4000 metrash.

Dy krahë fluturues dhe me tre rrota, pritet që të arrijë një shpejtësi maksimale prej 100mph, por mund të ngrihet dhe ulet vetëm në aeroporte.

Shoferët do të kenë nevojë për një licencë piloti për të fluturuar me automjetetin I cili do të dalë në shitje për 1000,000 euro vitin e ardhshëm./Ora News.tv/