Një inxhinier i software fajëson  shëndetin për prishjen e martesës së tij. Shkak: Ishte shumë i shëndoshë për të bërë seks.

Stephen Ringo tha se u shëndosh aq shumë saqë kishte vështirësi për të veshur edhe çorapet, jo më të kishte perfomancë të mirë në krevat.

Por përfundimi i martesës së tij në janar 2016 e detyroi që të ndërgjegjësohej. Dhe vetëm në 2 vite arriti që të humbë 101 kilogram.

"Është e drejtë të thuhet se pesha ime më shkatërroi martesën,"-tha 38-vjeçari, nga Johnson City, Tennesee. "Ishte faktori më i madh, marrëdhënia ime me gruan u përkeqësua ndërsa pesha ime shtohej. Unë isha në depresion dhe nuk kryeja marrëdhënie seksuale."

Por ai filloi të merrej me ushtrime fizike dhe vendosi një regjim ushqimor duke kthyer trupin në formë të mirë, por i ka mbetur ende lëkura e varur që mund të hiqet vetëm me operacion.

/Ora News.tv/