Emily Ratajkowski nuk ka pasur komplekese mbi trupin e saj dhe nuk heziton që të ekspozojë format e saj bombastike.

Por supermodelja në një intervistë për Harper ka folur për vështirësitë që ka hapur për shkak të zhvillimit të hershëm të trupit të saj në moshën 12-vjeçare.

Kjo gjë ndikoi shumë në adoleshencën e saj.

“Isha 12-vjeç dhe njerëzit më shikonin si 21-vjeçare. Ishte vërtet e vështirë për mua që ta kuptoja apo të pajtohesha me këtë indentitet, perceptimin e njerëzve për mua. Është e vështirë për një vajzë 12-vjeçare, e cila mendon ‘Pse nuk më lini rehat?!’ ”-tha 26-vjeçarja.

/Ora News.tv/