Nëse nuk kemi kaluar kohë të mjaftueshme në telefonat tuaj (vetëm një video tjetër në  Youtube nuk do t'ju dëmtojë ...) një rrjet telefonie ka vendosur të zgjerojë gjërat edhe më tej, duke nisur një tarifë të re me gjithçka të pakufizuar.

Virgin Mobile sapo ka paralajmëruar planin e vet të markës SIM vetëm me emrin "Truly Unlimited", e cila paketa e parë e të dhënave të pakufizuara në Mbretërinë e Bashkuar, pa kufizim të fshehur dhe pa kufizime shpejtësie.

Dhe kushton shumë më pak se sa mendoni, me një pagesë mujore prej 25 paund, paketa ofron telefonata pa limit, teksa pa fund dhe gjithçka që mundëson një telefon i zgjuar celular.

Jeff Dodds, Drejtor Menaxhues i Virgin Mobile tha: "Njerëzit shpenzojnë më shumë kohë se kurrë më parë në celularët e tyre kështu që duan siguri se plani i tyre i telefonit i përshtatet nevojave të tyre - kjo është ajo që ne u japim atyre.

Ne po i japim klientëve paqen e mendjes, duke eliminuar çdo frikë që ata mund të kenë për të dalë jashtë të dhënave. Ne tashmë ofrojmë lundrim pa limit në WhatsApp, Facebook Messenger dhe Twitter dhe klientët tanë kurrë nuk do të shqetësohen".

Tarifa e re ndjek studimin e Virgin Mobile në masën në të cilën telefonat mobil britanikë qëndrojnë në qendër të jetës së tyre, gjë që zbuloi se mesatarja e të rriturve në Mbretërinë e Bashkuar merr 93 mesazhe ose njoftime nga aplikacionet sociale në ditë, duke shtuar një njoftim 33,802 për vit.

/Ora News.tv/