Reperi më i vogël në Kosovë, Feronit Shabani, i njohur si ‘Fero’ ka sjellë para pak ditësh projektin e ri muzikor Gang Gang.

Që para se ta sillte në treg, njoftoi se do bënte bujë të madhe dhe ia arriti pasi numëron mbi 2 milionë klikime për më pak se një javë.

Në pamje të jashtme, askush nuk arrin të kuptojë se cfarë ka ndodhur gjatë xhirimeve të klipit. Vetë reperi na ka treguar një incident të vogël, i cili ka shkaktuar mjaft të qeshura.

Ndërsa të gjithë pjesëmarrësit bënin të njëjtin veprim kur reperi thoshte fjalën ‘Gang’, një lëvizje dore bëri që abazhuri sipër tyre të thyhej.

Tags