Studentët  vazhdojnë rezistencën në Ministrinë e Arsimit.

Ora News ka sjellë foto fantastike të protestës të realizuara nga lart.

Mijëra studentëve të Tiranës tashmë i janë bashkuar edhe studentë nga Elbasani dhe Durrësi.

Ata kërkojnë plotësimin e 8 kërkesave të tyre dhe nuk pranojnë dialog me qeverinë.

Tirana e studentëve, vijnë dhe nga Elbasani e Durrësi për rezistencën tek ministria e Arsimit


/Ora News.tv/