Një grua është arrestuar në Greqi me akuzën se i ka dërguar kancelares gjermane, Angela Merkel një zarf bombë në vitin 2010.

Shenjat e gishtërinjve të 60 vjeçares greke u gjetën në librin brenda të cilit ishte vendosur detonatori dhe lënda eksplozive që nuk shpërtheu. 

Arrestimi i saj u bë me kërkesë të autoriteteve gjermane.

/Ora News.tv/