Zv/ministri i Brendshëm, Julian Hoda i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, thotë se gati gjysma e grupeve kriminale shqiptare kanë interesa financiare kryesisht në Itali.

Pjesë nga deklarata: 

Hodaj: Nga një analizë që u bë nga operacioni Forca e Ligjit, doli që 48 për qind e grupeve kriminale shqiptare kanë interesa jashtë vendit, kryesisht në Itali. Gati gjysma e grupeve kriminale kanë interesa jashtë vendit.

Çupi: Sa është numri i grupeve kriminale në Shqipëri?

Hodaj: Di që janë kataloguar nga Taska Forca e operacionit "Forca e Ligjit". Shifrat nuk kam pse t'i di dhe nuk duhet të bëhen publike besoj.


/Ora News.tv/