Histeroskopia është një procedurë kirurgjikale, mini-invazive e cila shërben për të bërë diagnostikimin e shumë problemeve në fushën e gjinekologjisë.

Për të folur për këtë, sot në emisionin "Diagnozë" të Freskida Milotit ishte e ftuar gjinekologia Kozeta Mustafaraj.

Histeroskopi është një pajisje teleskop që arrin të shohë në brendësi të organit gjenital femëror që arrin të dallojë sëmundjet që mund të prekin gratë. Ndahet në histeroskopi diagnostike dhe terapeutike, për të cilat gjinekologia shpjegoi funksionimin e tyre.

/Ora News.tv/