Një grua  ka zbuluar diçka të tmerrshme  poshtë shtratit të saj. Në një video shihet  Jeff Hochoff, duke punuar në dërrasat poshtë shtratit të gruas  për të gjetur atë ç’ka i kishte shkaktuar asaj probleme. Më në fund ai arrin ta lirojë dërrasën dhe  heq një pjesë të dyshemesë lart ku zbulon një tufë të madhe bletësh.

Mijëra bletë shihën në këtë fole të fshehura  poshtë dyshemesë së shtratit të tyre.

/Ora News.tv/