Një grua ka lindur fëmijën e saj në korridorin e spitalit. Nëna e pesë vajzave më në fund ka sjellë në jetë një djalë që e pagëzoi me emrin Max.

Fotot që tregojnë momentin e lindjes janë bërë publike dhe po bëjnë xhiron e botës.

Jesica Hogan, e cila jeton në Riley, Kansas, priti fëmijën e saj në orën 3 të mëngjesit, disa muaj më parë, por vetëm tani ka vendosur që fotot të bëhen publike.

I ati i fëmijës ishte i pranishëm gjatë lindjes dhe ai e përjetoi me të njëjtin emocion.

Pamjet janë bërë virale nëpër rrjete dhe gruaja është e kënaqur që ka ndarë këtë moment të bukur me miliona njerëz anembanë botës.


Fotogaleria

/Ora News.tv/