Turma të protestëve të irriturar janë përplasur me policinë gjatë një proteste ditën e djeshme lidhur me të drejtën e grevës dhe reformën e punësimit

Një marrëveshje e re midis qeverisë së udhëhequr nga SYRIZA dhe kreditorëve të shpëtimit, përfshin një klauzolë që e bën më të vështirë anëtarët e sindikatave të tërheqin punën e tyre. The proposals sparked outrage among ëorkers’ groups and opposition parties ëho demanded the ëithdraëal of the amendment just hours after they ëere tabled in parliament.

Turma të dhunshme të demonstruesve  u nisën drejt godinës së Ministrisë së Punës, në qendër të Athinës dhe janë përplasur me policinë jashtë zyrës së kryeministrit Alexis Tsipras

Policia ka lëshuar gaz lotsjellës pasi protestuesit kaluan kordonin dhe u përplasën me policinë

Të paktën një oficer policie është plagosur

/Ora News.tv/