Greqia është përfshirë në një grevë 24 orëshe kundër masave të reja shtrënguese që po diskutohen në parlament.

Transporti është futur në kaos. Nuk funksionon gjatë gjithë ditës metroja në linjat 2 dhe 3.
Në grevë janë përfshirë edhe punonjësit e spitaleve dhe të transportit detar.

/Ora News.tv/